diumenge, 28 de novembre del 2010

Benvinguts

Bé, ja som aquí. Encara no ho sabeu, però en realitat ens heu trobat a faltar. Quantes vegades no us heu despertat amb el nas enfonsat en les pàgines bavejades d’un llibre de teoria sintàctica? Quantes tardes no heu bregat contra un article especialment indòmit? Ha arribat el moment de gaudir la sintaxi d’una altra manera!
Sintaxi de butxaca està pensat per ser mirat i escoltat. Així que descordeu-vos el cinturó, poseu-vos les pantufles i obriu bé els ulls i les orelles. Aquí trobareu píndoles contra el sopor i tònics vigoritzants per desentumir les neurones.
Passeu, mireu i escolteu. La porta és oberta.


Benvinguda from sintaxi de butxaca on Vimeo.

4 comentaris:

  1. Sou fantàstics! Un 10 per l'originalitat! He de dir, però, que de tant en tant he de prémer la pausa al llarg de les vostres explicacions per poder pair la informació, i tot i així em costa, però el problema és meu, no pas vostre. Per cert, el timing, pel que fa la creació d'aquest blog, no podia haver estat més encertat! Tot just aquest quadrimestre faig l'assignatura de Sintaxi Catalana, de manera que el que expliqueu em va com l'anell al dit! Per descomptat que ja n'estic fent córrer la veu! :)

    ResponElimina
  2. Meravellós regal per aquells que amem la lingüística i en especial la sintaxi. Gràcies companys. FELICITATS PEL BLOG!!!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies, Iria! Esperem que aquest lloc sigui un bon punt de trobada i que us animeu a participar-hi.

    ResponElimina